Over mij

Hoi!

 

Ik ben Deborah Hoogendoorn, de juf achter www.digikleuters.nl .
Ik ben 28 jaar, getrouwd met Roland en heb een dochter Louise (feb 2014). Samen wonen we met 2 poezen en een konijn in Almere.

 

Ik werk op basisschool de Tjasker in Almere. Dit is een reguliere basisschool met 2 kleuterklassen.  Ik werk op donderdag en vrijdag in groep 1/2.

 

Ik heb op een O4NT school gewerkt, maar daar stond ik na een half jaar ermee gewerkt te hebben niet meer achter en ben op zoek gegaan naar een “reguliere” school.

 

Op een aantal pagina’s kun je reageren op berichten of lesmateriaal. Ik vind het leuk als je dat doet. Ik leer graag nog elke dag en vind kritiek op het materiaal fijn, zodat ik het nog mooier en beter kan maken.

 

Buiten mij zullen er een aantal vaste auteurs terug te vinden zijn op de website. Deze zullen zich later aan jullie voorstellen.

 

De site is nog volop in ontwikkeling, daar de site pas 27 mei 2014 live is gegaan. Ik heb nog zoveel materiaal en ideeën die ik geschikt moet maken om te delen. Dus hou de website goed in de gaten. Ik hoop jullie hier vaak terug te zien.

 

Heel veel plezier op de site!

 

Liefs,

 

Deborah

fotodeb

 

 

1 Reactie op “Over mij
  1. Diana zegt:

    Het ziet er mooi uit! Veel succes én plezier ermee! Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


@digikleuters