Verjaardag

Het vieren van een verjaardag is voor een kind altijd heel bijzonder. Soms slapen ze dagen niet, omdat de grote dag in zicht is.

Ik vind het altijd leuk om er wat gezelligs van te maken. Maar ja, soms ben ik een dagje afwezig en gun ik de kinderen wel een heus feestje. Daarom heb ik in mijn klassenmap een uitleg zitten voor invallers. Elke jarig job mag 3 kaartjes grabbelen voor activiteiten variërend van stoelendans tot schmink en dansjes.

 

Vieren van verjaardagen inclusief activiteitenkaartjes

 

Ken je dat…. “Oh nee, Pietje is vandaag jarig. Ik heb nog geen hoed! Print aan het begin van het jaar wat kroontjes uit op geel papier en knip ze uit. Dan hoef je het alleen nog maar op een strook te nieten en de naam in te vullen van de leerling. Misschien nog twee bloemen of stickers aan de zijkanten en klaar is het. Ik gok op 5 minuutjes. Mijn kinderen waren super blij dat ze een prins of prinses mochten zijn voor een dag.

 

Verjaardagsmutsen jongens 4-5-6 jaar

Verjaardagsmutsen meisjes 4-5-6 jaar

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


@digikleuters